Inventatorul tehnologiei ARNm susține că proteina spike a SARS-Cov-2, pe care organismul o produce în urma vaccinării, este biologic activă și poate provoca probleme majore

Inventatorul tehnologiei ARNm susține că proteina spike a SARS-Cov-2, pe care organismul o produce în urma vaccinării, este biologic activă și poate provoca probleme majore
Robert Malone (stânga), Bret Weinstein (centru) și Steve Kirsch (dreapta) / Captură DarkHorse

Realizatatorul podcastului DarkHorse, Bret Weinstein, biolog evoluționist, îi intervievează pe dr. Robert Malone, inventatorul tehnologiei pe care se bazează vaccinurile ARNm și ADN, și pe Steve Kirsch, antrepenor implicat în cercetarea reacțiilor adverse provocate de terapiile împotriva Covid-19.

Malone este omul de știință care a făcut posibilă realizarea vaccinurilor ARNm împotriva Covid. Kirsch a publicat recent articolul „Ar trebui să mă vaccinez?”, în care explică de ce și cum și-a scimbat părerea legată de vaccinurile anti-Covid după ce el și cele trei fiice ale lui au primit ambele doze ale serului Moderna.

Podcastul durează trei ore, iar concluziile la care ajung cei doi invitați sunt următoarele:

-Există îngrijorări legate de lipsa de transparență a laboratoarelor privind efectele secundare.

-Proteina spike a SARS-Cov-2 este biologic activă – contrar estimărilor inițiale – și poate cauza probleme majore. Este responsabilă de cele mai severe efecte ale bolii Covid-19, cum ar fi cheaguri de sânge și boli ale inimii. Sunt aceleași probleme pe care le regăsim la unele persoane vaccinate.

-Proteina spike prezintă și toxicitate reproductivă, iar datele de biodistribuție ale companiei Pfizer arată că se poate afecta ovarele femeilor. Cifrele sugerează că rate de pierdere a sarcinii în primele 20 de săptămâni este de 82% în cazul femeilor vaccinate.

-Datele din Israel arată că bărbații vaccinați cu vârste cuprinse între 16 și 24 de ani au șanse de 25 de ori mai mari de a dezvolta miocardită.

-Vaccinurile anti-Covid au doar autorizație de utilizare de urgență, care este acordată doar atunci când nu există alte remedii sigure sau eficiente.

Vezi AICI articolul complet și înregistrarea podcastului, care între timp a fost ștearsă de pe YouTube. Patforma susține că interviul dezinformează și propagă teorii ale conspirației.

Robert Malone a fost oficial exclus de pe pagina Wikipedia legată de vaccinuri și este interzis pe platformele LinkedIn și Youtube pentru că și-a exprimat în mod public temerile legate de riscurile pe care vaccinurile anti-Covid le prezintă – discurs care subminează încrederea în serurile care ar putea pune capăt pandemiei.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook