Prețul energiei electrice, termice, la apă și salubritate nu mai crește peste prețul actual, poate doar să scadă – anunță ministrul Vela.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, spune că a început producţia primelor măşti în țara noastră – dacă acum se produc 150.000 de măşti pe zi, din 15 aprilie se va ajunge la 500.000 de bucăţi pe zi, susține demnitarul. 

Ai grijă, dacă nu respecți condițiile izolării la domiciliu  intri direct în carantină și suporti cheltuielile.

Arafat declară că refuzul de internare a unui pacient care are nevoie de îngrijiri medicale cade sub incidență penală, acesta nu poate fi refuzaț – pe de altă parte, medicii nu pot refuza detașarea.                

Cumpărăturile făcute din cauza panicii şi rezervele strategice constituite de guverne, lipsa de forţă de muncă şi perturbările din transport vor scumpi mâncarea . Intră pe Zf.ro și afli mai multe.  

Utilizatorii de iPhone din America vor avea acces la aplicaţia COVID-19 – va fi lansată de Apple și ajută oamenii să fie direcţionați către Centrul pentru Preveneria Bolilor. 

Izolarea le-a făcut pe vedete să apeleze la Tik-Tok, din disperarea de a se distra -Hailey Bieber și Bella Hadid se antrenează prin clip-uri pline de coregrafii ce,bineinteles, devin virale.

10 grade în oras, vreme frumoasa astăzi, maxima atinge 19 grade Celsius. Să ne bucurăm, atât cât se poate în aceasta perioadă…o sa fie bine.

Te las cu muzica Smart, nu uita că ai 10 radio-uri tematice online… intră pe smartradio.ro și le găsești acolo.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook