Președintele Klaus Iohannis va susține astăzi de la ora douăsprezece, o declarație de presă, după o ședință de evaluare cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19 cu premierul Ludovic Orban, ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela și ministrul Sănătății, Victor Costache.

Epidemia de coronavirus va provoca o recesiune globală în 2020, care ar putea fi mai rea decât cea înregistrată în timpul crizei financiare din 2008-2009, a avertizat Fondul Monetar Internaţional, care se aşteaptă la o redresare în 2021.

Rompetrol donează carburant și cumpără 2.500 de teste pentru COVID 19.Testele vor facilita rezultate în 2-3 ore.

Un nou studiu NASA arată că Groenlanda a pierdut 600 de miliarde de tone de gheață în doar două luni – suficient pentru a crește nivelul mării cu aproape o zecime de centimetru.

În caz că rămâi fără hârtie igienică, realizatorul TV Conan O’Brian îți dă niște soluții la îndemână… precum: bonuri fiscale, pliante sau suveniruri inutile.Dacă ești curios, filmulețul haios îl găsești online.

Iar realizatorii serialului de animaţie The Simpsons şi-ar dori ca prinţul Harry şi Meghan Markle să-şi împrumute vocile personajelor din serial care îi reprezintă pe cei doi.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook