Premierul Ludovic Orban va susține acum, de la ora 10.00, o declarație de presă în sistem de videoconferință. Declarațiile vor fi transmise live pe pagina de Facebook a Guvernului și pe canalul oficial de Youtube.

Societăţile comerciale care funcţionează în centrele comerciale de tip mall – cu excepţia magazinelor alimentare şi a farmaciilor – vor suspenda contractele de închiriere ale magazinelor şi contractele individuale de muncă ale lucrătorilor comerciali pe perioada instituirii stării de urgenţă.

Proiectul TV special care urma să îi reunească pe actorii din „Friends” a fost amânat. Episodul special urma să fie difuzat în această primăvară pe platforma de streaming HBO Max.

Toată lumea are nevoie de socializare în perioda asta, până la urmă este o parte primordială a naturii umane, așa că, este important să umpli acest gol. Din fericire există o extensie Google Chrome care îți permite să vizionezi filme și seriale pe Netflix împreuna cu prietenii sau familia, care nu se află în aceeași încăpere cu tine. Extensia se numește Netflix Party.

Poți lua de pe fructe și legume coronavirus? Și eu mi-am pus întrebarea asta… răpunsul este că… poate rezista pe diferite suprafețe, dar încă nu există dovezi care să susțină transmiterea prin intermediul fructelor și legumelor, arată reprezentanții Ministerului Sanătății și ai Observatorului Român de Sănătate.

Familia care deține compania Ferrari donează 10 milioane de euro și 150 de ventilatoare pentru combaterea epidemiei de COVID-19 în Italia, potrivit unui anunț postat pe pagina oficială a Formulei 1.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook