Ministrul Economiei, Virgil Popescu, face un apel la cumpătare: nu e nevoie să facem cumpărături excesive și să ne umplem cămările, pentru că România nu se confruntă cu o criză alimentară.

Măsurile privind ratele la bancă, creditele pentru IMM-uri şi companiile mari vor fi funcţionale săptămâna aceasta, potrivit ministrului Finanţelor, Florin Cîţu.

Deciziile luate de autorități în privința eliberării spitalelor, în contextul răspândirii de coronavirus, afectează modul în care vor fi făcute nașterile prin cezariană și monitorizarea sarcinilor.

Membrul Comitetului Internaţional Olimpic, Dick Pound, susţine că Jocurile Olimpice vor fi amânate un an din cauza coronavirusului.

Apple se pregăteşte să lanseze în toamnă cel mai mare model de iPhone de până acum, cu un ecran de 6,7 inch. După trei ani în care a folosit acelaşi design, compania Apple este aşteptată să vină anul acesta cu mai multe noutăţi importante.

Iar Opera Naţională Bucureşti va difuza spectacole online, în fiecare zi de luni şi joi a săptămânii, anunţă instituţia.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook