Astăzi 26 martie este marcată Ziua Internaţională a luptei împotriva epilepsiei, cunoscută la nivel mondial sub denumirea de Purple Day.

Vești bune pentru cei care au în plan să își cumpere mașini noi. Ministerul Mediului a demarat, prin Administrația Fondului pentru Mediu, programul Rabla PLUS.  Începând din acest an, prin Rabla poți achiziționa și motociclete.

Presa chineză a legat originea pandemiei coronavirusului cu Italia, după ce un profesor din Milano a declarat că medicii italieni au văzut cazuri de pneumonie „foarte ciudate” încă din luna noiembrie.

Avocaţii, notarii publici şi executorii judecătoreşti sunt obligaţi să muncească pe perioada stării de urgenţă. Dispoziţia este cuprinsă într-o ordonanţă dată de Guvern. Dacă îşi suspendă activitatea, riscă excluderea din profesie.

Preţul global al petrolului a atins săptămâna trecută valoarea de 25 de dolari pe baril, faţă de 65 de dolari cât era la începutul anului.

Experţii spun că în acest an s-ar putea ajunge la 10 dolari pe baril, un preţ apropiat de cel din 1998, când a fost atins cel mai scăzut nivel din istorie.

Amazon îți usurează autoizolarea. Deoarece tot mai multi oameni lucreaza de acasa ,Prime Video face conținutul copiilor și familiei gratuit.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook