În Ordonanța nr. 4 – Marcel Vela anunța că măsurile de izolare pentru persoanele cu vârsta peste 65 de ani devin mai permisive – dacă au nevoi medicale sau trebuie să iasă din casa pentru a-și îngriji animalele – pot face asta nu doar în intervalul 11-13 ci și în intervalul orar 20-21.

Autoritățile publice montează dispozitive cu dezinfectant la intrarea în blocuri – vor dezinfecta scările și lifturile, pentru a încerca să oprească răspândirea cu noul coronavirus, declară ministrul Marcel Vela.  

Antreprenorii spun ca pot produce tot ce este nevoie – Guvernul trebuie doar să ceară – mai multe fabrici produc deja şi alte produse decât cele pentru care sunt specializate. Subiectul pe larg îl găsești pe Zf.ro.

Joe Biden deţine un mic avans în faţa preşedintelui Donald Trump într-un nou sondaj – tot acest sondaj indică faptul că susţinătorii lui Trump sunt mai entuziaşti decât cei ai lui Biden. 

Liliecii, câinii, pisicile şi alte animale domestice sau sălbatice sunt din nou  în pieţele din China, în timp ce Beijingul sărbătoreşte „victoria” asupra coronavirusului. 

Organizatorii de la Wimbledon se pregătesc pentru o decizie fără precedent -ediţia din acest an a turneului de Mare Şlem ar urma să fie anulată – din cauza pandemiei de coronavirus.                                              

Pe 30 martie -1842: Anestezia a fost utilizată pentru prima dată, într-o intervenție a chirurgului american dr. Crawford Long.

Cam 10-11 grade acum în Capitală, vreme frumoasă, maxima ajunge la 19 grade azi.

Tu rămâi cu muzica Smart …și cu smartul Craioveanu.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook