Ianis Hagi transmite un mesaj video prin care mulţumeste cadrelor medicale care luptă împotriva coronavirusului – Ianis reamintește urmăritorilor săi să respecte regulile în vigoare și totul va fi bine.                

Slujba ţinută de Papa Francisc, vineri, singur, în Piaţa Sfântul Petru – vizionată de peste 11 milioane de telespectatori – Suveranul Pontif a rostit „Urbi et Orbi”, care în mod normal se spune de Paște și de Crăciun.    

Alicia Keys spune în memoriul său, More Myself,că s-a gândit să întrerupă cea de-a doua sarcina, nu se simțea pregătită – medicul ei a convins-o să meargă mai departe, acum Genesis, fiul ei, are 5 ani.

Meghan Markle și Prințul Harry nu mai stau în Vancouver – cei doi s-au mutat în L.A, în ciuda temerilor legate de coronavirus. 

Izolarea face vedetele să apeleze la Tik-Tok, din disperarea de a se distra – Hailey Bieber și Bella Hadid se antrenează prin clip-uri pline de coregrafii care, bineinteles, devin virale- Nici Justin Bieber  nu se lasa mai prejos.

Știi ce culori sunt în trend pentru sezonul ăsta ? Fii atent – albastru, galben și roz – dar poți să porți și verde, portocaliu și orice culoare mai deschisă cum ar bejul sau auriul.     

Este ziua lui Céline Dion, cântăreața canadiană implinește astăzi 52 de ani.

Este soare, sunt 12 grade acum. Poate nu e cea mai bună și frumoasă perioadă  …dar bucuria este în tine până la urmă… rămâi cu muzica Smart. Și cu Vlad Craioveanu. Sigur te face el optimist daca nu ești.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook