Cazurile de coronavirus confirmate în țara noastră – 1.815. 52 de persoane la terapie intensivă, sunt înregistrate 43 de decese – 206 pacienți  s-au vindecat.                 

Autoritățile publice montează dispozitive cu dezinfectant la intrarea în blocuri – vor dezinfecta scările și lifturile, pentru a încerca să oprească răspândirea cu noul coronavirus, declară ministrul Marcel Vela.  

Ai grijă, dacă nu respecți condițiile izolării la domiciliu intri direct în carantină și suporti cheltuielile.

În Ordonanța nr. 4 – Marcel Vela anunța că măsurile de izolare pentru persoanele cu vârsta peste 65 de ani devin mai permissive – dacă au nevoi medicale sau trebuie să iasă din casă pentru a-și îngriji animalele – pot face asta nu doar în intervalul 11-13 ci și în intervalul orar 20-21.

Primăria Capitalei anunță că este executată silit, trebuie să plătească aproape 3,8 milioane de euro în baza unei hotărâri a instanţei pentru o expropriere din 2010–  Firea cere Guvernului sa oprească executările silite pe perioada stării de urgentă.         

Medicii din Anglia refuză să revină la muncă dacă familiile lor nu primesc despăgubiri în caz de deces.                     

Meghan Markle și Prințul Harry nu mai stau în Vancouver – cei doi s-au mutat în L.A, în ciuda temerilor legate de coronavirus. 

Pe 30 martie 1960: Intră în funcțiune prima stație meteorologică automată din tara noastră.

10 grade acum în Capitală, maxima atinge 19 grade Celsius astazi.      

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook