Ai grijă, dacă nu respecți condițiile izolării la domiciliu  intri direct în carantină și suporti cheltuielile.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, anunţă că a început producţia primelor măşti în tara noastra – acum se produc 150.000 de măşti pe zi,dar din 15 aprilie se va ajunge la 500.000 de bucăţi pe zi, susține demnitarul.

Primaria Capitalei anunță că este executată silit, trebuie să plătească aproape 3,8 milioane de euro în baza unei hotărâri a instanţei pentru o expropriere din 2010–  Firea cere Guvernului să oprească executările silite pe perioada stării de urgență.               

Antreprenorii spun că pot produce tot ce este nevoie – Guvernul trebuie doar să ceară – mai multe fabrici produc deja şi alte produse decât cele pentru care sunt specializate. Subiectul pe larg îl găsești pe Zf.ro.                     

Furnizorii de componente pentru industria auto trebuie să producă ventilatoare pentru sectorul medical pentru a combate criza coronavirusului – economia pierde 124 de milioane de euro pe zi dacă toate fabricile din sectorul automotive opresc producţia.  

Organizatorii de la Wimbledon se pregătesc pentru o decizie fără precedent -ediţia din acest an a turneului de Mare Şlem ar urma să fie anulată – din cauza pandemiei de coronavirus.                                              

NASA a anunţat că SpaceX va asigura serviciile de logistică pentru staţia spaţială  Lunar Gateway – va fi construită începând din 2022 şi  folosită ca punct de staţionare pentru astronauţii care vor călători pe Lună. 

13 grade acum în oraș, maxima atinge 19 grade Celsius astăzi. Tu rămâi cu muzica Smart. Și te auzi imediat și cu Vlad.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook