Cursul de Fotografie – RGB Photography

21 ian.

19:00

@

Cursul de Fotografie este primul curs RGB Photography autorizat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației inca din 2008. In ianuarie deschidem portile cursantilor grupei 64.
Ce vei învăța la acest curs? Tot ce îți trebuie pentru a păși cu dreptul în lumea fotografiei profesioniste. Arta și istoria fotografiei, marile genuri fotografie și cerințele specifice ale acestora: portret, peisaj, fotografie de arhitectură, macrofotografie, fotografia de noapte. Cum să fii stăpân pe echipamentul tău și să profiți la maximum de el. Cum să te adaptezi tuturor situațiilor și contextelor pentru a nu rata niciun cadru excepțional.
Componentele de bază ale cursului sunt dinamica și interacțiunea: studiem împreună, discutăm și explorăm. Ba mai mult, în a doua parte a cursului, ieșim din zona de confort a clasei și mergem „pe teren”, să fotografiem în cele mai diverse condiții.
Haihui prin București, în parcuri, pe la studiouri foto, expoziții și muzee de artă, sau prin țară, în excursii de weekend pe care le stabilim împreună la începutul cursului. Venim mereu cu teme noi, concursuri-surpriză și proiecte de grup inedite, ca să te ținem în priză și să te ajutăm să înveți mai ușor, mai cu drag.
Taxa: 2500 lei/persoană, poate fi achitată în trei rate lunare.
Taxa: 2100 lei/persoană, achitată integral la înscriere.
Număr de locuri: 15
Durata cursului: 21.01.2021 – 15.04.2021
Zile de desfășurare: marti si joi, între 19:00 și 22:00
Lector: Răzvan Buluș
Pentru mai multe detalii:
http://www.rgbphotography.ro/curs-de-fotografie/
Pentru înscrieri ne puteți contacta la:
Telefon: 0755.10.80.79.
E-mail: rgbfotocurs@gmail.com