Linkuri utile

Mai jos gasiti o lista de programe gratuite, recomandate de noi pentru a putea face uz de informatiile pe care vi le punem la dispozitie.
Dupa toate probabilitatile, aceste softwareuri nu va sunt necesare, ele nefiind singurele capabile de a indeplini functiile respective. Vi le recomandam, totusi, deoarece sunt gratuite si, in majoritatea cazurilor, mai simplu de utilizat, mai sigure si mai performante decat alternativele, chiar si cele comerciale.

Winamp - Player audio si video

De la lansarea sa, Winamp a evoluat pana la a deveni un standard in domeniul softurilor audio, simplitatea si stabilitatea lui nefiind inca intrecute. Adaugand suportul pentru o gama imensa de tipuri de fisiere suportate (incluzand .mp3, .wav, .wma, .flac, .ogg, .mp5) si posibilitatea extinderii functionalitatii acestuia prin adaugarea de pluginuri, Winamp se dovedeste aproape invariabil o alternativa superioara in domeniul sau.

Winamp.com Downloadeaza acum

Firefox - Browser

Mai stabil, mai sigur si mai capabil decat alternativele comerciale, Firefox este continuu imbunatatit de o echipa de entuziasti capabili, ramanand totdeauna fidel standardelor web.

Pagina web Downloadeaza acum